Hillerød Dental et dentallaboratorium , som ligger i hjertet af Nordsjælland. Laboratoriet blev etableret i 1974, og blev 1, Januar 2009 overtaget af Tine Houman.

Vi er et team bestående af 5 teknikere, der leverer dansk kvalitetshåndværk, med fokus på præcision, funktion og æstetik. Vores produkter er af høj kvalitet og vi er leveringsdygtige i alle former for teknik.

Laboratoriet består af en protese, guld, porcelæn og implantatafdeling. Vi er et fagligt kompetent team, med mange års erfaring, er engagerede og har hver opgave i fokus.

Vi har endvidere valgt og gå digitalt. Alt fast protetik bliver scannet og fræset inhouse, som optimerer alle vores produkter.

Vi yder den service, at hente og bringe dit arbejde uden beregning, der sikrer, at arbejdet bliver leveret til tiden. Du ringer eller sender sms til os og vi henter dagen efter.

 

Vores værdier og mål

Vores mål er at levere dansk teknik af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. At yde den bedste service for vores kunder, så vi i samarbejde kan få glade patienter ud af døren.

Vores 4 værdiord, som vi har udarbejdet i fælleskab er: Professionel, udvikling, samarbejde og troværdighed.