+45 48253335, CVR:26666694 hillerod.dental@gmail.com

 

Sådan, et fint kursusbevis i hus. Tak til Scanbiz for inspirerende kursus for et indblik bag om Trios scanneren og for at ruste os tandteknikere.

Godt nok er det altid nemmest og sidde med sine kort på hånden og navigere rundt på egen banehalvdel. Derfor er det altid en sund tilgang og lige hoppe et øjeblik over på den anden side og se hvad der sker der. Nemlig der hvor hele processen starter.

Det gjorde jeg her til aften. På kursus i Trios, for at gøre mig klog på hvad der sker inden scannene havner i vores inbox. Der var rigtig mange parameter og flere end jeg havde regnet med, der skulle være i orden ved aftrykningstagning på digital vis. En naiv tro på, at tingene altid er lige til og knap så mange fejlkilder ved digital aftryk.

Men en forrygende gennemgang af processer, kom der svar på mange ting ved aftrykstagningen og jeg føler mig stærkere rustet til, en forståelse af hvordan processen forløber. Mange flere ting jeg nu kan være observerende  på, for at sikre alle scan er optimale, så vi endnu engang kan sikre os kvaliteten endnu bedre. En forståelse for, hvad tandlægen har med at gøre, så samarbejdet og kommunikationen kan blive endnu bedre.

Så i morgen hopper jeg tilbage på min banehalvdel igen og er blevet en del klogere på Trios.

Tak fordi du læste med.