+45 48253335, CVR:26666694 hillerod.dental@gmail.com

En forundring, masser af research og læsning om hvad der sker i branchen, om jeg blev klogere ved jeg ikke. For danske teknikere er der frustration, optimisme og jeg holder kortene tæt på kroppen. En konkurrence fra østens magter af billige kroner til fræsning på egne tandklinkker. Den digitale alder er en gave, arbejdsgangene bliver lettere, flere muligheder, bedre præcision og bedre priser. Ved en overordnet statistik ligger omlavninger på 0,25% ved digitale aftryk og på 0,75% ved konventionelle aftryk. Vi er dog stadig i konkurrence mod de højere magter i østen, dog vil kvaliteten svinge mindre, da maskinerne overtager håndværket.

Jeg undres dog, at der ofte er fokus på patienter der drager syd/øst på. På de såkaldte tandrejser, og så meget omtale af dårligt arbejde, som selvfølgelig konstateres af fagligt dygtige danske tandlæger. Dog aldrig på alt det arbejde, der sendes oversøisk af tandlægen. Som på det nærmeste bliver solgt, som dansk teknik, fordi en dansk tekniker har skåret aftrykket til og har tilpasset arbejdet på dansk jord. Eller de kroner, som klinikassistenter i flæng modellere på klinikker landet over.

Det handler jo i bund og grund om forretning, penge og økonomi. Vi danske teknikere er her stadig med dansk arbejde, god kvalitet og service. Derfor er C-Crown nu gået i luften med skarpe priser, som er lavet af danske teknikere, på dansk jord. Lad os blive mere socialt og økonomisk bæredygtige og lad de danske teknikere få lov. Vi kan godt, på priser, på kvalitet og rigtig god service.

Tak fordi du læste med.