+45 48253335, CVR:26666694 hillerod.dental@gmail.com

Design-Crown – vi designer – du fræser.

Da jeg stadig tror på, at et godt og tæt samarbejde mellem tandlæge og teknikere er vigtigt, tror jeg på at vi som laboratorier kan levere en bred vifte af ydelser.

Vi har nu i samarbejde med Plandent testet på et nyt produkt og konceptet og resultatet er fantastisk. Nemlig Design-Crown.

På 3 test modeller fik vi scannet med Trios alle test og sendt direkte i Hillerød Dentals indbakke. Vi designede kroner og sendte STL filen direkte til en af Plandents fræsemaskiner, for at få en ide om hvor vidt vores design ville få en tilpasning, som vi kunne stå inde for. Alle 3 test og færdig fræsede kroner havde en tilpasning som vi ønskede.

Derfor præsentere Hillerød Dental i samarbejde med Plandent nu Design-Crown. Dette er et produkt, der vil kunne optimere dit produkt på klinikken, hvis du fræser selv og ønsker dig mere tid eller ønsker få en kompetent tandtekniker, til at designe kronen.

Proceduren vil være så enkel. I booker tid på vores onlinesystem så vi sidder klar. Send scan til os, og inden for en halv time vil designet ligge i din indbakke klar til at blive fræset på din klinik.

Fordelene vil være

  1. Spar tid og brug din tid på patienten.
  2. Højere æstetik og korrekt morfologi
  3. Hurtigt design
  4. Få den rette fagperson til at udføre arbejdet

Lad os bibeholde samarbejdet og gøre det vi er gode til i fælleskab.

Tak fordi du læste med.