+45 48253335, CVR:26666694 hillerod.dental@gmail.com

Sikke et tilbud – og endnu et tilbud

Endnu en mail om muligt samarbejde med Kinesisk Laboratorie røg i indbakken. De er meget kreative det kinesiske folk med mail med direkte oversættelse til dansk fra google translate til invitationer til en brors bryllup på Whatsapp.

Dog fik jeg denne mail i dag, hvor i der stod, at de var meget interesseret i samarbejde lige netop med Hillerød Dental og vi kunne importere en MK-krone til 18 Dollar. Ja hold lige fast 18 Dollar rundt regnet om til danske kroner ligger vi på 116 Kr. eller lige præcis 115,67 Kr. med dagens kurs. God forretning hvis så ellers lige vi kan sælge skidtet videre for 6-7 gange mere og så lidt porto oveni.

Hvordan i al verden kan det lade sig gøre og producere en MK-Krone til 116 Kr., hvor jeg i hvert fald tænker, gud ved hvilke metal og materiale de har anvendt og for ikke at lægge skjul på det, aldrig selv ville have cementeret det fast i min mund. Og ja bevare mig vel ved vi jo godt, at kinesere ikke får meget i løn og kan sove på en pind, ville næsten have dårlig samvittighed over og betale så lidt for noget jeg godt ved hvordan skal laves og hvilke tid det tager. Der kan da umuligt være penge til betalt overarbejde, pension, personalegoder mm.

Vil da også mene  at trods en tand ikke vejer det store skal der sendes fly i luften for, at fragte både aftryk den ene vej og tand den anden vej ,som hjælper yderligere til på tallene af Co2 udslip. og samtidig sendes flere penge ud af vores velfærdssamfund. Så Ja tak til bæredygtighed i alle henseender.

I hvert fald prøver vi her og være bæredygtige og konkurrencedygtige og ønsker brændende danske tekniker job og danskproduceret teknik.

Så endnu et beskedent Nej tak til Kinesisk import.

Tak fordi du læste med.